Ortapedik Sandalye Tasarımları

Özellikle işyerinde kullanılacak olan sandalyelerde, görsellik kadar önemli olan etkenlerden birisi derahatlığıdır. Rahatsız bir sandalyede kişinin işine konsantre olarak uzun günü boyunca verimli çalışması gerçekten zor olacaktır.

Bu konunun öneminin farkında olan tasarımcılar ise, sandalye modelleri konusunda yaptıkları tasarımlar arasına ortopedik sandalyeyi eklemeyi de unutmamışlar ve ortaya son derece şık ve rahat olan bu yeni sandalye modeliçıkmış. Sırtınızı iki yana açılmış ellerin parmaklarıymış gibi saran ve boynunuz için rahatlığı sağlayan bu sandalye üzerinde, yorulduğunuzda sırtınızı birkaç dakika arkaya yaslamak dinlenerek kendinize gelmeniz için yeterli olacak düzeydedir.

Rahatlığının yanı sıra uygun fiyatı ve son derece şık tasarımıyla, alüminyumun dayanıklılığını konfor ve rahatla buluşturabilen bu sandalye, uygun fiyatıyla da dünyasınıbüyülüyor ve adeta tüketicileri kendisine çekiyor. Ürünün en çok tercih edilen renginin kırmızı olmasını ise, uzmanlar “kırmızının canlılık verici yapısı” ile yorumluyor ve dünyasında canlılıkduygusunun yitirilmemesinin önemini vurguluyorlar.

HOME | ABOUT

Copyright © 2011 Dekorasyon, Mobilya Ev Dekorasyonu, Ev Dekorasyon - HANIMLARA ÖZEL | Powered by BLOGGER | Template by 54BLOGGERCoolbthemes.com.