Katlanabilir Perdeler

Özel hayatımızı komşulardan ve meraklı gözlerden gizleyen, çok sevdiğimiz mobilyalarımızın güneş nedeniyle renklerinin solmasını önleyen fedakar bir kalkandır adeta perdeler.

İç dekorasyona sağladıkları büyük katkılarla da evini dekore etmek isteyen insanların en iyi dostlarından birisi olan perdeler konusunda günümüzde seçenekler bir hayli geniştir. Kalın perdeler, klasik perdeler, renkli perdeler derken çeşit çeşit perde modeli ortaya çıkmış, seçimyapmak zorlaşmıştır.

Günümüzde her alanda olduğu gibi perdeler konusunda da çok fonksiyonluluk arananözellikler arasına girmiş durumda. Buna istinaden tasarımcılar, renkleri ve yansıttıkları tarz ile görsel bir şölen olmalarının yanı sıra, pratik ve farklı çözümler sağlayan perde modelleriüzerine yoğunlaşmaktalar. Bunun en güzel örneği olan katlanabilir perdeler ise bayanlarıngönlünü fethedeceğe benziyor.

Oldukça sade ve şık tasarımlarda olabildikleri gibi, dilediğiniz takdirde bir hayli canlı ve ilginç renklerle de hazırlanabilen katlanabilir perdeler, 2011 ev dekorasyonu modasına yön verici bir çizgiye sahip olacağa benziyor.

HOME | ABOUT

Copyright © 2011 Dekorasyon, Mobilya Ev Dekorasyonu, Ev Dekorasyon - HANIMLARA ÖZEL | Powered by BLOGGER | Template by 54BLOGGERCoolbthemes.com.