Dekorasyon nedir birde ben tanımlıyayım

Yaşadığımız yerleri kullanım amaçlarına uygun şekilde estetik, sanatsal ve göz zevkimize göre düzenlemeye dekorasyon denir.Dekorasyon geçmişten bu yana kadar baya bir ilerlemiş vaziyettedir. Binlerce dekorasyon tasarımı günümüze kadar gelmiştir.Amaç olarak yaratıcı tasarımlarla insanın göz zevkine hoş bir görüntü katmak, farklılaşmak renk katmak.

Haliyle durum böyle olunca bu işi yapacak firmalarda artıyor. Dekorasyonda yenilik yapıcak binlerce firma var. Dekorasyon firmaları sizlere yardımcı olmak amacıyla calısmaktadırlar. İstenilen her şekilde tasarım yapabilmektedirler.

Herkesten farklı bir dekorasyon üretmek tabiki birazda yetenek işi. Geçenlerde girdiğim bir evde öyle bir dekorasyon yapılmışki aklım uçtu desek yeridir. Çok özene bözene yapılmış bir dekorasyon ve kaliteli iş çıkartmışlar.

Ne yalan söyliyeyim içimden geçirdiğim 'bu dekorasyon işi çok kalite isteyen bir iş' oldu. Gözümde kaldı evde açıkcası ama o şekle getirmek için maddi açıdanda destek gerekiyor.

HOME | ABOUT

Copyright © 2011 Dekorasyon, Mobilya Ev Dekorasyonu, Ev Dekorasyon - HANIMLARA ÖZEL | Powered by BLOGGER | Template by 54BLOGGERCoolbthemes.com.